Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев коментира края

...
Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев коментира края
Коментари Харесай

Любо Ганев намекна, че времето на Пламен Константинов е изтекло

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев разяснява края на сезона на националния тим, който приключи олимпийските квалификации с победа над Белгия с 3:2.

Тимът остана на пето място в шампионата и има шансове за класиране на Олимпийските игри единствено през победи в Лигата на нациите следващата година.

" Договорът на Пламен Константинов е за 1+1 години, първата от която към този момент мина. До 31 октомври ще създадем разбор на сезона. Заедно с треньорската комисия ще изслушаме отчетите на всички национални селекционери при другите възрасти.
 Мартин Стоев: Волейболът изпраща една изгубена година
Мартин Стоев: Волейболът изпраща една изгубена година

Не са ме канили за народен селекционер, безапелационен е експертът

Винаги във федерацията взимаме решенията дружно с сътрудниците от Управителния съвет. Така ще бъде и в този момент. Благодарен съм на Пламен за свършената работа в последната година. Той е легенда на българския волейбол, потвърден експерт и може би е един от разновидностите да бъде треньор. Както Константинов сподели в свое изявление, бъдещето ще се реши при диалози.

Олимпийският цикъл на процедура е приключен, тъй като е доста мъчно да се класираме на Париж 2024 през Лигата на нациите следващата година. Трябва да мислим в вероятност и да се готвим за олимпиадата в Лос Анджелис през 2028 ", сподели Ганев пред формалния уебсайт на федерацията.
 Цветан Соколов се отдръпна от националния тим
Цветан Соколов се отдръпна от националния тим

България остана без своя капитан

" Благодаря на Цветан Соколов за цялата му кариера в националния тим. Пожелавам му триумф в бъдеще. Мисля, че има какво още да даде на тима ни, само че всички във федерацията почитаме решението му ", разяснява отказването на капитана Любо Ганев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР