Президентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Ганев бе

...
Президентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Ганев бе
Коментари Харесай

БФ Волейбол сключи договор за партньорскво с Куба

Президентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Ганев бе на посетители в Хавана, където подписа контракт за партньорство с Кубинската федерация по волейбол. 

Любо Ганев и президентът на Кубинската федерация по волейбол Ариел Санц подписаха контракт, с който да допринесат за по-високото развиване на спорта в двете страни.

Договорката сред двете централи включва взаимни лагери, другарски против, замяна на треньори за образование и други.

Възможно е кубински волейболисти да стартират да играят по-лесно в Суперлигата на България.

Документът признава историческите връзки на другарство, които свързват народите и федерациите на двете страни, поддържани от взаимния интерес от разширение на двустранните връзки във волейбола.

В диалозите и при договарянето на документа участваха Тодор Минков Кънчевски, дипломат на България на Острова на свободата, и Борис Халачев.

Любо Ганев показа, че е доста удовлетворен от завръщането си в Куба, която преди този момент е посещавал като състезател 7 пъти.

„ Нашата цел е да имаме връзки с други федерации, да имаме опция за продан, тимове да вървят в България и ние тук, както и други начинания, които моята федерация провежда като осъществяване на семинари “, сподели Любо Ганев.

" Много добре, че познаваме кубинските тимове, играх доста пъти против тях. Поздравявам Ви за влизането в Лигата на нациите, тимът на Куба е доста добър ", сподели той.

Любо Ганев бе доста прочувствен при завръщането си на игрището в зала “Колизеум ” в Хавана, където е играл ослепително доста пъти и не пропусна случая да се снима за спомен със своите спътници и домакините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР