Президентът на Българската федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид

...
Президентът на Българската федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид
Коментари Харесай

Президентът на БФВТ Ариф Маджид поздрави Карлос Насар за европейската титла

Президентът на Българската федерация по повдигане на тежести Ариф Маджид поздрави Карлос Насар, който в четвъртък завоюва европейската купа в категория до 89 кг със международен връх от 395 кг.

В отворено писмо до медиите Маджид употребява мотива, за насочи благопожелания и към мюсюлманската общественост в България, която чества Рамазан Байрам.

" По случай Рамазан Байрам насочвам своите най-искрени поздравления към всички членове на ислямската общественост в България за този популярен празник. Рамазан е празник на състраданието, любовта, мира, толерантността и разбирателството! Нека се насърчаваме един различен към взаимното почитание, единение и разбирателството!

Големите триумфите на българския народен тим по повдигане на тежести в Ереван е следващото доказателство, че обединяването и мирът вършат силата. Няма по какъв начин да не съм благополучен и горделив, че българските щанги са още веднъж на върха. Огромно отлично на Карлос Насар за триумфалната му победа и усъвършенстваните върхове. Карлос е безспорен феномен! Поздравявам треньорите Иван Иванов и Пламен Братойчев за отличната работа.

Всички знаем, че имахме компликации последните няколко месеца в подготвителния щаб. С минимални средства и с доста затруднена подготовка се оправиха момчетата и девойките! И ето, че волята надви! Състезателите ни имат темперамент, харизма, самочувствие и макар сложните трудности, съумяха и демонстрираха най-хубавото от себе си ", се споделя в приветствения адрес на Ариф Маджид.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР