Президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм - Богдан Николов, е

...
Президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм - Богдан Николов, е
Коментари Харесай

Инфаркт удари Богдан Николов в чужбина

Президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм - Богдан Николов, е претърпял инфаркт, само че към този момент е добре. Това бе разкрито от ръководител на организационния комитет на Гран При България - Румен Петков.

" Изпращаме една доста сложна и тежка година. Година в която с помощта на Богдан Николов успяхме да приключим сезона. Надали има различен началник на спортна федерация у нас,който да ипотекира цялото си имущество, с цел да може да откри средства с които да избави мотоциклетния спорт. Разбира се и това си има своята цена. Преди една седмица в Букурещ Богдан Николов получи инфаркт. Благодарение на светкавичната реакция на румънските лекари той в този момент е тук измежду нас и е добре.

Нямам думи с които да опиша възприятията си към Богдан, тъй като той претърпя доста мъчно всичко, което стана в последните месеци. Само той знае какво му е в душата, само че Богдан Николов е един извънреден човек, който даде всичко от себе си, с цел да приключим спортната година и да се съберем дружно за награждаването ", разгласи Петков по време на церемония вечер в София, на която посетител бе и президентът на Европейския мотоциклетен съюз (FIM EUROPE) доктор Волфганг Сръб.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР