Президентът на Алжир Абделазис Бутефлика, който обяви, че ще се

...
Президентът на Алжир Абделазис Бутефлика, който обяви, че ще се
Коментари Харесай

Президентът на Алжир е в критично състояние в болница в Женева

Президентът на Алжир Абделазис Бутефлика, който разгласи, че ще се кандидатира за пети мандат и провокира всеобщи митинги, е в сериозно положение в болница в Женева, заяви телевизионният канал Ал Майден, като цитира неназовани медицински източници.

 © БГНЕС
Телевизията твърди, че 82-годишният Бутефлика, който ръководи Алжир от 1999 година, е бил откаран в Университетската болница на Женева вместо в болничното заведение, която посещава постоянно за рутинни медицински прегледи. На етажа, където е настанен, има засилени ограничения за сигурност.

" Бутефлика е в интензивно поделение и на никого не е позволено да го посещава. Той е в сериозно положение, съвсем в безсъзнание е ", е декларирал източник пред телевизия Ал Майден.

Президентските избори в Алжир са планувани за 18 април, само че и досега опозиционните партии не могат да се договорят за общ претендент.
 Ранени и арести при най-масовите митинги в Алжир след Арабската пролет Ранени и арести при най-масовите митинги в Алжир след Арабската пролет
82-годишният алжирски президент Абделазиз Бутефлика е в реанимация в Женевска болница. Той е бил превозен до Швейцария със аероплан съвсем в безсъз...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР