Президентът летя на един от най-съвременните изтребители„Политици и демагози пренебрегват

...
Президентът летя на един от най-съвременните изтребители„Политици и демагози пренебрегват
Коментари Харесай

Румен Радев пилотира изтребител в Испания и критикува управляващите

Президентът хвърча на един от най-съвременните изтребители

„ Политици и демагози подценяват в името на партиен или алчен интерес. Много от тях в никакъв случай не са рискували живота си, само че с ненаситност излагат на риск живота на другите. Тези хора залагат на карта мира на обществата”. Това съобщи президентът Румен Радев от Испания, където е на публично посещаване, съобщи

„ В Европа бушува война. Мисията на професионалните военни е да не позволен тя да се разрасне. Трябва да го създадем с професионализъм в името на сигурността, с трезва преценка за опустошителния капацитет на войната”, съобщи още президентът.

Преди изказването си пред медиите Радев хвърча на един от най-съвременните изтребители - Eurofighter Ef-20. Президентът извърши демонстрационен полет с бойната машина.

„ Признателен съм на испанските сътрудници за неповторимата опция да хвърча на един от най-съвременните изтребители в света”, сподели Радев.

„ Румен Радев е приказен пилот”, уточни капитан Рубен Моран.

Държаният глава отличи с почетен знак на президента 14-о авиокрило от състава на испанските Военновъздушни сили за приноса им в увеличаване на защитата на въздушното пространство на Република България и Източния фланг на НАТО и за отличното им взаимоотношение с българските Военновъздушни сили.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР