Президентът Доналд Тръмп заяви, че няма да се откаже от

...
Президентът Доналд Тръмп заяви, че няма да се откаже от
Коментари Харесай

Тръмп все още в битка: Хванахме ги в мошеничество!

Президентът Доналд Тръмп съобщи, че няма да се откаже от правосъдната борба против изборните нарушавания в обособени щати, а екипът му се пробва да форсира разглеждането на делата.

В изявление пред телевизия „ Фокс Нюз “ той разгласи, че нещата не са завършили и дружно с екипа му не престават напред. Тръмп твърди, че е спечелил Пенсилвания, Мичиган и Джорджия, като в същото време отбелязва, че има продължаващо дело в Уисконсин.

На въпрос по отношение на гласуването в Изборния лицей в понеделник, когато името на президента би трябвало да бъде посочено публично, той призна, че времето го притиска и е обезпокоен, че на власт може да пристигна " нелегитимен президент ".

" Ние ги хванахме в шикалкавене ", споделя Тръмп във връзка щаба на съперниците си демократи. Според него, изборите са фалшифицирани, а демократите са " надхитрили " републиканците.

След извършените на 3 ноември президентски избори в Съединени американски щати, съгласно формалните резултати демократът Джо Байдън получи поддръжката на повече от 270 от членовете на колежа. Това му е безусловно задоволително, с цел да разгласи успеха си над Доналд Тръмп. Засега напъните на екипа на Тръмп не дават резултат. Според последните информации, за Байдън са дали своят вот повече от 81,2 млн. гласоподаватели, а за Тръмп – 74,4 млн.

На 14 декември членовете на Колежа би трябвало да се съберат в столиците на своите щати и да проведат лично гласоподаване, резултатите от което ще дефинират името на бъдещия държавен глава на Съединените щати. Резултатите от гласуването на Колежа би трябвало да бъдат предадени на ръководителя на Сената до 23 декември, а на 6 януари те би трябвало да бъдат одобрени от двете покои на Конгреса.

Иногурацията на новоизбрания президент ще се организира на 20 януари 2021 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР