Президентът Джо Байдън, заедно с първата дама Джил Байдън посетиха

...
Президентът Джо Байдън, заедно с първата дама Джил Байдън посетиха
Коментари Харесай

Хилъри: Байдън е рожба на този момент

Президентът Джо Байдън, дружно с първата дама Джил Байдън посетиха Националното гробище в Арлингтън за гала по поднасяне на венци в гробницата на незнайния боец. Преди това Байдън участваше в прегледа на войските в източната част на Капитолия. 

Към тях ще се причислиха и някогашните президенти Барак Обама, Джордж Буш и Бил Клинтън, както и някогашните първи дами Мишел Обама, Лора Буш и Хилари Клинтън. Новият вицепрезидент Камала Харис също участва с първия в историята втори благородник Дъг Емхоф.

Единствено Хилари Клинтън е говорила с репеортерите. И като някогашен държавен секретар е декларирала, че Джо Байдън е основан за този миг. Клинтън е споделила още, че е „ облекчена и признателна “, че Байдън е спечелил изборите.

Само двама от живите президенти на Съединени американски щати не участваха на събитието. Освен Доналд Тръмп церемонията няма да почете персонално и 96 годишния някогашен държавен глава Джими Картър, който е изразил предпочитание да участва, но не е в положително здравословно положение. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР