Президентът Джо Байдън, първата дама Джил Байдън и Ева Лонгория

...
Президентът Джо Байдън, първата дама Джил Байдън и Ева Лонгория
Коментари Харесай

Ева Лонгория представи режисьорския си дебют в Белия дом

Президентът Джо Байдън, първата дама Джил Байдън и Ева Лонгория посрещнаха стотици хора на моравата на Белия дом, с цел да гледат Flamin' Hot - филм за произхода на пикантната закуска Чийтос (Cheetos) и режисьорски дебют на актрисата, съобщи Асошиейтед прес.  

Филмът споделя за пазач - американец от мексикански генезис, който работи в компания " Фрито-Лей (Frito-Lay) и продава на началниците си концепцията да създадат пикантно покритието с усет на сирене на хрупкавия снакс, а   
Searchlight Pictures разгласи, че се е трансформирал в най-гледания филм в стрийминг платформите на всички времена по информация на студиото. Самата актрисата показа, че историята на Монтанес я е въодушевила, тъй като по време на кариерата си е получавала отводи и са й казвали, че концепциите не идват от хора като нея, както и че не може да прави избрани работи, тъй като е жена.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jesse Garcia (@jessegarciashow)

Премиерата на кино лентата беше посрещната със смесени рецензии. В публикация за The Times критикът Карлос Агилар го дефинира като " изненадващо прелестен за публиката ". Историята на мексикански американски чистач, който основава марка закуски за 1 милиарда $, се вписва идеално в сегашния културен и креативен миг в Холивуд, написа за Guardian Бенджамин Лий. Според него Ева Лонгория е намерила необикновена история за триумф, която да я изстреля към купата " кино режисьор ", сериозна, на моменти занимателна, само че тромава история за благосъстояние, а самият филм доста наподобява на телевизионна продукция.

Истинска ли е обаче историята за триумфа, за която споделя филмът   

Историята на Ричард Монтанес, основана на неговите записки, е показана като вдъхновяващ роман за това по какъв начин един човек реализира фантазията си и преодолява несгодите, макар индикациите, че разказът на тогавашния пазач е подозрителен. 

 LA Times разгласява изказвания, че Монтанес е съчинил ролята си в основаването на известния снакс. От компания " Фрито-Лей " споделят, че той няма присъединяване в начинанието. 

Според изданието, в случай че човек изгледа  многочислените записани изяви на Монтанес, елементарно ще разбере за какво историята е станала известна - той е харизматичен оратор, който споделя по какъв начин мексиканския американец и неговата досетливост превземат корпоративния свят. С пикантния си усет и цвят Flamin' Hot Cheetos въодушевява вайръл рап клипове, почтени за Instagram менюта и дизайни на улични дрехи, написа още LA Times. 

Представител на Белия дом обаче отбрани решението да се прожектира филмът, защото по думите му не става въпрос за документална продукция. Flamin' Hot e  показан в Белия дом, " с цел да даде опция на американци от друг генезис да видят себе си отразени във филм и да бъдат приветствани от президента ". 

По случай Месеца на историята на чернокожите през февруари президентът провежда прожекция на кино лентата " Тил " - драма за линчуването на Емет Тил през 1955 година, който е брутално погубен, откакто бяла жена упреква 14-годишното чернокожо момче в непочтено държание. А предишния месец беше маркиран Месецът на наследството на азиатските, хавайските и тихоокеанските островитяни с прожекция на сериала " Американец от китайски генезис " (American Born Chinese).

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР