Презервативът е най-популярното и сигурно средство, предпазващо от болести, предавани

...
Презервативът е най-популярното и сигурно средство, предпазващо от болести, предавани
Коментари Харесай

Японци се хвалят с ястия в презервативи

Презервативът е най-популярното и несъмнено средство, предпазващо от заболявания, излъчени по сексуален път, както и от зачеване. Жителите на Япония обаче откриха и едно малко по-различно приложение на кондомите. Те взеха решение да вкарат презервативите в локалната кулинария, защото в Страната на изгряващото слънце се забелязвал спад в продажбата на презервативи.

Писателят Косуке Кагами и блогърът Окада Хироши Татсуки пуснали на пазара книга, в която изясняват по какъв начин могат да бъдат приготвени забавни блюда благодарение на кондоми. Двамата запалянковци си послужили с този способ, защото желали да насочат вниманието на сънародниците си към защитните ограничения по време на секс и то по-интересен метод.

Необикновеното кулинарно четиво, наречено Искам да ти сготвя презерватив, провокира същински възторг измежду локалните. То среща читателите с обичайни ястия, които не са приготвени с презервативи, а вътре в тях, т.е. кондомите се използват вместо кухненски съдове.

Авторите на книгата са повече от уверени в издръжливостта на този тип контрацептиви. Те даже ги избират пред тавите и останалите съдове за печене. По думите на Кагами и Татсуки кондомите са ефектни и при варене или пържене.

 Японци се хвалят с ястия в презервативи

Предлаганите от тях предписания могат да бъдат изпълнени доста елементарно, а гозбите става подготвени относително бързо. Писателят Косуке Кагами и блогърът Окада Хироши Татсуки са избрали да разгласяват в книгата единадесет от най-хубавите си хрумвания.

От четивото ще узнаете по какъв начин да приготвите суши в присъща форма, кексчета и ориз. Авторите разкриват и по какъв начин благодарение на презерватив да сготвите охлюви в масло, бисквити и плодово парфе. Имената на ястията също са особено подбрани. Сред тях безспорно прави усещане рецептата за Презерватив с заряд от месо.

За да изпробвате ексцентричните оферти на Косуке Кагами и Окада Хироши Татсуки, не ви трябват някакви определни кондоми, а такива, каквито можете да си набавите от всяка аптека или супермаркет. Не се загатва обаче дали те би трябвало да се почистят по специфичен метод преди приложимост.

Уникалната кулинарна книга към този момент е заела място в Топ 100 на най-продаваните заглавия. Тя може да се похвали и с 5-звезден рейтинг в уеб страницата Амазон. Искам да ти сготвя презерватив може да бъде поръчана против 250 йени или 2.3 щатски $.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР