През зимата всички се фокусираме основно върху това да пестим

...
През зимата всички се фокусираме основно върху това да пестим
Коментари Харесай

6 трика да запазите ТОПЛИНАТА в дома си през ЗИМАТА

През зимата всички се фокусираме главно върху това да пестим колкото се може повече от електрическа енергия, тъй че в края на месеца сметките за ток да не са непостижимо високи за нас. Съществуват няколко изпитани метода за това да задържим топлината в пространствата.
Ето ги и тях:
Чували ли сте за този трик? Вероятно малко на брой от вас го знаят и са го тествали. Не дребна част от топлината от радиаторите се губи поради студения въздух, който нахлува от стените. Ако поставите фолио върху стената зад радиатора, вие можете да спрете това. Така ще увеличите температурата в помещението с още 2-3 градуса.
Уплътнители за вратата;
В магазините за домашни използва можете да откриете най-различни уплътнители за порти и прозорци, с помощта на които да спрете студения въздух да нахлува в пространствата.
Оставете фурната отворена;
Когато приготвяте обяд или вечеря, целесъобразно е да оставите фурната отворена по-късно. Топлината, която излиза от нея, ще успее да усили градусите в помещението и незабавно ще усетите смяната.

През зимата използвайте килими;
Килимите са едни от най-предпочитаните подови настилки, поради това че съумяват да внесат уют и топлота във всяко помещение през зимата. Колкото по-плътен е килимът, толкоз повече топлота ще усещате.
Използвайте завесите;
Когато на открито има слънце, наложително дръпнете завесите, тъй че в помещението да влиза колкото се може повече топлота. Веднага, щом слънчевите лъчи се скрият, закрийте прозорците със завесите. Важно е да имате плътни пердета, които да не позволяват изстудяване.
Оставяйте вратата на банята затворена.
След душ в банята се образува пара, която също може да повиши градусите в дома ви. Оставете вратата отворена.

Тези трикове ще ви оказват помощ да повишите температурата в пространствата, без да плащате по-големи сметки. Пробвайте!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР