През задълбочени разговори по отношение на програми и приоритети трябва

...
През задълбочени разговори по отношение на програми и приоритети трябва
Коментари Харесай

Хората на Слави с първи думи ще подкрепят ли Мария Габриел

През задълбочени диалози във връзка с стратегии и цели би трябвало да мине настояването за поддръжка за кабинет с мандат на ГЕРБ-СДС, разяснява националният представител Станислав Балабанов от „ ИТН “ (ИТН) пред публицисти в коридорите на Народното събрание, откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че сегашният български еврокомисар Мария Габриел ще бъде претендентът им за министър председател.

Тя има добра биография в Европа, това може би е добър знак към нашите европейски сътрудници, уточни Балабанов. Той обаче означи, че едно такова предложение не значи нищо, защото от Има Такъв Народ към момента не са получили покана за каквито и да било диалози.
-->
Според Балабанов, най-вероятно, в една такава изострена политическа обстановка – „ най-добре е да се надяваме, че ще е се сформира кабинет на споделените отговорности “. По думите му в подобен кабинет би трябвало да влязат потвърдени персони с качества и експертиза, с цел да може да „ извадят България от редицата политически рецесии “.

" ИТН " е подготвена да получи третия мандат за сформиране на държавно управление, сподели за следващ път Станислав Балабанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР