През юни миналата година Google обяви предстоящата поява на режим

...
През юни миналата година Google обяви предстоящата поява на режим
Коментари Харесай

Появи се поддръжка на функция картина в картина в приложението YouTube за iPhone и iPad

През юни предходната година Гугъл разгласи идната поява на режим " картина в картина " в приложението YouTube за iPhone и iPad. Няколко месеца след оповестяването на функционалността тя стана налична за притежателите на абонамент за YouTube Premium. Сега научихме, че режимът скоро ще бъде наличен за всички притежатели на съвместими устройства на Apple.

Става дума за функционалност, която разрешава минимизиране на приложението YouTube по време на възпроизвеждане на видео, като оставя мини плейър на работния плот, в който видеото продължава да се възпроизвежда. Този прозорец може да бъде преместван свободно от потребителя по екрана, с цел да бъде гледането по-удобно. Съобщава се, че тестването на функционалността е завършило през април тази година и от този момент Гугъл не е споменавала за нейната орис.

Режимът " картина в картината " ще работи на устройства с iOS 15 и iPadOS 15, както и на по-нови версии на операционната система. За да употребявате новата функционалност, просто отидете в раздела Общи настройки на приложението YouTube и активирайте съответната алтернатива.

Що се отнася до скоростта, с която новата функционалност ще бъде публикувана, евентуално ще минат няколко седмици, преди тя да стане налична за всички консуматори на приложението YouTube на устройствата на Apple. Отбелязва се, че режимът " картина в картина " към този момент е наличен за безплатните консуматори на YouTube в Съединени американски щати, само че единствено за видеоклипове, които не са музикални.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР