През втората половина на април абонатите на A1 могат да

...
През втората половина на април абонатите на A1 могат да
Коментари Харесай

Детски филмов маратон на половин цена в А1 Видеотека


През втората половина на април клиентите на A1 могат да се насладят на редица водещи заглавия на детски филми със специфични великденски условия - 50% отстъпка. От 14 април до 3 май А1 Видеотека предлага необятна палитра от детски филми и поредици с едни от най-любимите герои. За да е още по-вълнуващо фамилното кино преживяване за най-малките и техните родители, те са с озвучаване на български език.

Всички заглавия се оферират на цена от 2,49 лева в границите на промоционалния интервал, а след края му клиентите ще могат да ги гледат на общоприета цена от 4,99 лева

Любимият на няколко генерации Спондж Боб се завръща във кино лентата „ Спондж Боб: Гъба на изсъхнало “, който феновете могат да гледат на половин цена единствено до началото на май в платформата. Филмът стартира с пирата Бургер Брадата, който се докопва до магическа книга, с която може да сбъдне всяко свое предпочитание, в това число и намирането на тайната рецепта за именитите ракбургери. Спондж Боб и неговите другари би трябвало да се съюзят, да излязат на повърхността и да си върнат назад рецептата, без която светът им не е същият.

Една от най-известните детски поредици през последното десетилетие „ Как да си дресираш змей “ също е налична с на специфична промоционална цена. Историята в първия филм споделя за митичния свят на викингите, в който младежът Хълцук се пробва да съблюдава традицията на своето племе - да стане палач на дракони. След като съумява да залови първия си змей, в опит да се хареса на племето, той осъзнава, че избира да се сприятели с него. Вторият филм споделя историята на Хълцук пет години по-късно, когато той се натъква на непредвидени запознанства - Валка, от дълго време изгубената му майка, както и Драго, вманиачен изверг, който желае да завладее света.

Първото и второто попълнение в поредицата „ Тролчета “ също чакат феновете в през втората половина на април с отстъпка от 50%. Оригиналната лента „ Тролчета “ споделя за дребните същества, живеещи в непрекъснато положение на благополучие. Открива ги Бергънс, чудовище, което се усеща щастливо, единствено когато гълтам тролчета. Te би трябвало да измислят метод да оцелеят и да се отърват от Бергънс, с цел да продължат да живеят все по този начин спокойния живот, на който са привикнали. Вторият филм от поредицата „ Тролчета 2: Турнето “ наблюдава Попи и Бранч, които откриват още разнообразни племена тролове, представляващи музикални жанрове, непознати на техните лични. Проблеми пораждат, когато едно от племената възнамерява да смъкна непознатите музикални жанрове, с цел да сплоти троловете под рок музиката. Специалното предложение на А1 Видеотека включва и други ленти за деца, измежду които „ Всички на сърф “, „ Приключенията на Тинтин “, „ Капитан Гащи: Първото епично премеждие “ и други.

предлага над 20 000 филми и сериали с първокачествен тон и картина на своите клиенти. Срещу налична такса всеки фен може да наеме хитово заглавие и да го гледа неведнъж в границите на 48 часа. Платформата Xplore TV има интерактивни функционалности и AI рекомендации, които запомнят желанията на клиентите и с времето се „ научават “ да им оферират подобаващи за техния усет заглавия.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР