През целия си живот човешкото тяло обработва около 100 тона

...
През целия си живот човешкото тяло обработва около 100 тона
Коментари Харесай

Вълшебни природни лекове: Пречистване на червата и изхвърляне на всички токсини и шлаки с кисело мляко

През целия си живот човешкото тяло обработва към 100 тона храна и 40 000 литра течности. Според статистиката през това време в червата се натрупват до 15 кг нездравословни субстанции и отрови. Изводът е явен – те не способстват за здравето ви.
Ако имате неприятен метаболизъм, постоянно проблеми със запек, бъбречни и чернодробни проблеми, наднормено тегло, неприятна кожа, хипотетичен артрит и диабет, това значи, че храносмилателната ви система не работи вярно.
Опитайте се да употребявате национален лек за 100 % резултат – ленено семе и кисело мляко. Приемайте до три супени лъжици брашно дневно, като спасявате чревния тракт от паразити, отрови и застояли изпражнения. Това ястие ще спомогне за стабилизиране на метаболизма и равнищата на холестерола, което доста визира тежестта.

Почистете червата си и се погрижете за здравето си!
Известно е, че лененото брашно също оказва помощ при лекуването на болести като гастрит, колит, язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника, облекчава наднорменото тегло. И, несъмнено, пречиства червата! Подготвили сме за вас 21-дневен курс на филтриране, след което храносмилателната ви система ще работи като по часовник. Много е просто: трябват ви единствено ленено брашно или семе и кисело мляко. Те би трябвало да ги смесат единствено в вярната съразмерност.
1 седмица (1-7 дни): Смесете 1 супена лъжица ленено брашно и 100 мл кисело мляко
2 седмици (8-14 дни): Смесете 2 супени лъжици ленено брашно и 100мл кис.мляко
3 Седмица (15-21 дни): Смесете 3 супени лъжици ленено брашно и 150 мл кисело мляко

Този инструмент би трябвало да се употребява на празен корем, преди закуска. По време на курса ще би трябвало да пиете най-малко два литра вода дневно. И още веднъж: в случай че нямате ленено брашно, можете просто да си смеляте от лененото зърно до прахообразно положение и да ги употребявате. Също по този начин си коства да напомним, че процедурата за филтриране се предлага не повече от един път годишно.
Връзката сред пречистване на дебелото черво и отслабването
Може би се чудите за какво би трябвало да се прочисти дебелото черво, с цел да се изгуби тегло. Това, което е известно като „ отпадни артикули “, може да се натрупа в червата и да ви накара да се чувствате подути и зле. Обикновено се стига до такава степен, че в случай че дневният ви банкет е небалансиран, да вземем за пример ядете прекомерно тежки храни, съдържащи бяло брашно, рафинирана захар и мазнини, то ще получите болки в корема, дискомфорт, наддаване на тегло, алергии, неприятно храносмилане и закъснение на метаболизма.

От момента, в който решите да прочистите дебелото черво, с цел да отслабнете или да изхвърлите всички отпадни артикули, би трябвало да измененията хранителния си режим и обезателно да включите повече здравословни артикули в диетата си (плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки и други храни, които са с високо наличие на фибри).
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР