През следващото денонощие ще се задържи динамично с пренос на

...
През следващото денонощие ще се задържи динамично с пренос на
Коментари Харесай

Какво време ни очаква в събота по Черноморието?

През идващото денонощие ще се задържи динамично с транспорт на топли и влажни средиземноморски въздушни маси.

Тази нощ, с прекосяването на средиземноморски циклон северозападно от страната, тук-там, основно в Западна и Северна България ще превали дъжд. Югозападният вятър в Дунавската низина краткотрайно ще се ориентира от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°.

Утре над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна. На обособени места, основно по южното крайбрежие, ще превали дъжд. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен югозападен вятър. Максимални температури: 18°-19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Във вътрешността на страната преди обяд към момента на обособени места ще има слаби валежи от дъжд. През деня преваляванията краткотрайно ще спрат и облачността ще се раздра. Привечер, под въздействие на идващ от югозапад нов средиземноморски циклон, облачността още веднъж ще се вплътни и ще стартират превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, в Източна България и северно от планините и краткотрайно мощен югозападен вятър. Топло за ноември време с оптимални температури сред 15° и 20°, в София - към 15°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна, на обособени места ще превали дъжд, по най-високите елементи - сняг. Ще духа мощен, по билата и краткотрайно плевел югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра - към 5°.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 23 мин. и залязва в 16 ч. и 59 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 36 мин. Луната в София изгрява в 1 ч. и 58 мин. и залязва в 14 ч. и 52 мин. Фаза на луната: три дни след последна четвърт.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР