През следващото денонощие ще остане предимно облачно. В източната половина

...
През следващото денонощие ще остане предимно облачно. В източната половина
Коментари Харесай

Времето утре - 16 декември

През идващото денонощие ще остане най-вече облачно. В източната половина от страната ще има превалявания, в множеството региони от сняг. Временни разкъсвания на облачността ще има над западните региони. Ще духа до сдържан, денем в Източна България краткотрайно мощен северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните: 1°-6°. Това заяви дежурният синоптик Виктория Клещанова от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно, в източните региони с превалявания от сняг. Там по проходите ще има условия за навявания и преспи. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 6°.
Седмична прогноза за времето за 13-19 декември
В понеделник над цялата страна ще бъде най-вече облачно. Превалявания от влажен сняг ще има в Западна  България, а в Източна ...
Прочети повече
Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд, по северното крайбрежие дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са 3°-5°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще е към 3, по северното крайбрежие до 4 бала.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР