През следващите месеци се готвят радикални промени в политическото ръководство

...
През следващите месеци се готвят радикални промени в политическото ръководство
Коментари Харесай

УНИАН: Радикални промени! Путин планира дъщеря му Екатерина Тихонова да оглави партията

През идващите месеци се готвят радикални промени в политическото управление на Руската федерация. Президентът Владимир Путин към този момент е провел полемики и има все по-ясни очертания за новите лица отпред на страната, написа УНИАН, цитирайки канала в Телеграм Generall SVR.

Според осведомени лица Путин този уикенд е провел диалози с близки до него лица, в които са били начертани идващите му ходове. В Украйна Русия стартира война на 24 февруари, която не се развива по проект за Москва, а също така се ускоряват слуховете за тежкото здравословно положение на Путин.

Бившият президент Дмитрий Медведев ще залезе от високите политически етажи на Кремъл, макар всичките му скорошни старания да се показа като основен „ ястреб “ (ястребите са тези политици в Кремъл, които твърдо поддържат войната) на военната експанзия против Украйна. Медведев ще бъде пратен дипломат в някоя от страните в Югоизточна Азия. Но преди този момент ще би трябвало да изиграе ролята на изкупителна жертва и да понесе отговорност за падащия рейтинг на партията на Путин „ Единна Русия “.

Путин възнамерява до есента да свика конгрес на партията за избиране на нов неин водач. Проучванията на публичното мнение демонстрират, че хората желаят жена да бъде определена за водач. Путин възнамерява тази жена да е неговата щерка – Екатерина Тихонова, която да оглави партията. До края на годината, съгласно проектите, Путин ще разгласи предварителни президентски избори, които ще насрочи за 26 март 2023 година Самият Путин обаче няма да взе участие в тях.

Путин ще поддържа Дмитрий Патрушев, който в този момент заема поста министър на земеделието. Преди изборите Патрушев ще бъде свален от тази позиция и ще заеме „ безпристрастен “ пост, с цел да се понижи рискът той да поеме негативите от плануваната рецесия в земеделския отрасъл. Владимир Путин ще остане ръководител на Държавния съвет и същински водач на страната, до момента в който влошеното здраве разрешава. Путин ще продължи де факто да управлява РФ, стига здравето му да го разрешава.

Източник: Факти.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР