През следващата година, както вече бе отбелязано, Apple ще актуализира

...
През следващата година, както вече бе отбелязано, Apple ще актуализира
Коментари Харесай

През следващата година iPad Pro ще премине към OLED дисплеи и процесорите M3 на Apple

През идната година, както към този момент бе маркирано, Apple ще актуализира цялата си гама таблети, а iPad Pro е неразделна част от нея. Според прогнозата на известния аналитик Минг Чи Куо (Ming-Chi Kuo) значителната смяна за двата модела от серията таблети на Apple ще бъде прекосяването към потреблението на OLED панели вместо сегашните Mini-LED.

Догодина се чака версиите на iPad Pro с 11-инчови и 12,9-инчови екрани да получат OLED екрани и LTPO-матрици, както сегашните iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Това ще обезпечи усъвършенствания както в качеството на изображението, по този начин и в енергийната успеваемост. Очаква се новите екрани на iPad Pro да могат динамично да трансформират честотата на освежаване сред 1Hz и 120Hz с помощта на поддръжката на технологията ProMotion, като по този метод усъвършенстват потреблението на сила при проявление на статични изображения.

Кога ще се появят новите модели iPad Pro, аналитикът не показва, само че отбелязва, че през 2024 година Apple ще успее да достави не повече от 6-8 млн. таблета от новото потомство, което е малко по-малко от продажбите на съществуващите таблети на марката. Отчасти отговорен за този спад ще бъде iPad Air с 12,9-инчов екран, само че въздействие върху него ще окаже и нарасналата цена на iPad Pro, заради прекосяването към потреблението на по-скъпи панели като OLED.

Друго изобретение на iPad Pro през 2024 година ще бъде потреблението на новите процесори от семейството M3, които дружно ще обезпечат на избрана част от клиентите задоволителен набор от аргументи за закупуване на нови таблети.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР