През последните седмици се появиха доста спекулации, че Apple най-накрая

...
През последните седмици се появиха доста спекулации, че Apple най-накрая
Коментари Харесай

Какво да очакваме от новата iPhone 14 серия

През последните седмици се появиха много спекулации, че Apple най-сетне ще отстрани прореза със селфи камерата и датчиците от лицето на iPhone в новата 14-та серия.

Тази смяна наподобява съвсем сигурна, само че по-късно стана ясно, че най-вероятно ще засегне единствено Pro разновидностите на iPhone 14, които по данни на Минг Чи-Куо ще се разграничават от останалите и по други значими параметри. Преди седмица Куо разкри, че Apple има намерение да спре предлагането на mini модели и да предложи iPhone 14 Max вместо него.

По всичко проличава, че идващото потомство Apple iPhone ще включва забележителна смяна в дизайна, съответно за Pro моделите. Миналата седмица се появиха първите CAD базирани изображения на устройствата, които демонстрираха съществуването на два отвора в екрана.

 Какво да чакаме от новата iPhone 14 серия Настоящата серия – iPhone 13 бе добре призната от почитателите на марката

Сега нови чертежи дават по-добър взор върху iPhone 14 Pro и Pro Max. Те демонстрират по-значителна, като размери, секция с главната камера. Отново виждаме и двата отвора в екрана.

iPhone 14 и iPhone 14 Max ще разполагат с миналогодишния процесор A15 Bionic, до момента в който iPhone 14 Pro и 14 Pro Max ще са оборудвани с нов A16 чипсет.

Логично е да предположим, че това решение е подбудено от затрудненото произвеждане на чипове, само че съгласно Куо то е чисто и просто част от нова пазарна тактика на Apple.

Изглежда компанията желае още по-ясно да разграничи регулярните от Pro разновидностите на iPhone, сред които, изключително при последните модели, имаше относително незначителни разлики.

Според Куо всички модели iPhone 14 ще са с 6GB RAM, само че Pro разновидностите ще са с по-бърза LPDDR 5 оперативна памет, а iPhone 14 и 14 Max ще са с LPDDR 4X.

Добрата вест за почитателите е, че ще могат да си купят по-евтин iPhone с огромен екран, само че ще е любопитно да забележим дали A16 ще е толкоз по-мощен от А15, че да ни накара да похарчим повече за Pro модел.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР