През последните пет години не сме гледали Нина Добрев в

...
През последните пет години не сме гледали Нина Добрев в
Коментари Харесай

Лудите забавления на Нина Добрев

През последните пет години не сме гледали Нина Добрев в огромна холивудска продукция. Последно я видяхме в компанията на Вин Дизел в " Трите хикса: Отново в играта " през 2017 година
 Нина Добрев, тигровите акули, гмуркането с тях и за какво е значимо да ги защитим
Нина Добрев не се опасява от акулите

Актрисата приканва те да бъдат предпазени

Разбира се, за цялото това време българката не е скучаела или седяла без работа, като взе присъединяване в един куп дребни филми, че даже и един сериал, който не се оказа изключително сполучлив.

Нина се труди крепко и сме сигурни, че скоро още веднъж ще я гледаме в някоя високобюджетна продукция. Но до момента в който това се случи тя знае и по какъв начин да се забавлява. И това не включва единствено визитата на екзотични места дружно с половинката си Шон Уайт.

Нина Добрев е неприкрит почитател на музикалните фестивали и от профила ѝ в Instagram разбираме, че тази година не е пропуснала да посети Burning Man. Фестивалът се организира в продължението на седмица в пустинята Блек Рок, Невада.

От споделените от актрисата фотоси и видеа добиваме визия, че ѝ е било в действителност занимателно, а екстревагнтните костюми, с които я виждаме, са съвсем наложителни. 

Добрев, естествено, не е била сама на Burning Man, а в компанията половинката си Шон Уайт, с който в последно време пътуват извънредно доста, и другари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР