През последните няколко седмици имаше много спекулации относно интереса на

...
През последните няколко седмици имаше много спекулации относно интереса на
Коментари Харесай

Реал Мадрид трябва да плати над половин милиард, ако иска Мбапе още сега

През последните няколко седмици имаше доста спекулации по отношение на интереса на Реал Мадрид към подписа на Килиан Мбапе, откакто 24-годишният нападател разкри желанието си да напусне Пари Сен Жермен като свободен сътрудник в края на идващия сезон.

ПСЖ обезверено желае да задържи Мбапе и не желае той да напусне гратис, като му сложи ултиматум: или да подпише нов контракт, или ще бъде продаден това лято.

Реал Мадрид би предпочел да притегли Мбапе през 2024-а година, защото няма да заплаща трансферна сума. Relevo пресмята, че в случай че договорката се реализира това лято, цялата интервенция ще коства на „ Лос Бланкос “ към 550 милиона евро.

Това включва сумата за трансфер, заплата, бонус при подписването на контракта и комисионни на сътрудниците. При тази обстановка клубът ще бъде заставен да продаде един или няколко играча, с цел да не се окаже на минус. В резултат на това, Реал Мадрид съвсем несъмнено ще се откаже от френския национал това лято, в случай че цената не бъде фрапантно понижена.

И Реал Мадрид, и Мбапе биха предпочели той да изчака остатъка от контракта си, преди да се насочи към испанската столица идващото лято. Позицията на ПСЖ обаче е твърда и това значи, че той може да бъде заставен да напусне през идващите няколко седмици.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР