През последните няколко месеца автомобилната компания на Илън Мъск изгуби

...
През последните няколко месеца автомобилната компания на Илън Мъск изгуби
Коментари Харесай

Бивши ръководители на Apple и Amazon ще помагат на Tesla да излезе от кризата

През последните няколко месеца автомобилната компания на Илън Мъск изгуби някои топ-мениджъри. Имаше и други проблеми – огромни загуби и кавги със синдикатите.
Сега Tesla има намерение да се оправдава. Мъск даде обещание да форсира производството на електрически автомобили и до края на годината да излезе на плюс. Да се стартира от нулата всеобщото произвеждане на нов тип коли очевидно не е елементарно и в този момент Мъск събира нов екип от мениджъри, които ще оказват помощ на Tesla да се оправи с предизвикването.

Компанията разгласи в своя формален блог наетите топ-мениджъри:
Стюард Бауърс ще управлява хардуерния отдел. Той отговаряше за монетизацията в Snap, а преди този момент ръководеше машинното образование и инфраструктурата на базите данни във FacebookНирадж Манрао се причислява към Tesla като началник на енергийните системи. Преди това той ръководеше техническия екип на AppleКевин Мукай стартира като шеф произвеждане в Gigafactory. Кевин бе старши управител по софтуерните процеси в ThinFilm Electronics, а преди е бил на същата позиция в SunPowerЛогистиката е оставена на Марк Мастандреа, който отговаряше за логистиката на Amazon. За Tesla ще работи и някогашния началник на цифровото развиване на Walmart eCommerce Кейт Пиърсън.
Илън Мъск е привлякъл топ-мениджъри от най-голям клас и очевидно демонстрира, че не трябва да се обръща съществено внимание на хората, изоставили Tesla и производството на електрически автомобили.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР