През последните месеци курсът на криптовалутите пада, пазарът се свива

...
През последните месеци курсът на криптовалутите пада, пазарът се свива
Коментари Харесай

ASUS предложи на геймърите да извършват добив на криптовалута, когато не играят

През последните месеци курсът на криптовалутите пада, пазарът се свива и в този миг ASUS реши да се намеси.

Тайванският производител съобщи, че стартира да насърчава геймърите да се занимават с рандеман на криптовалута, когато не играят компютърни игри. Виртуалните пари ще могат да се обменят на действителни посредством платежните системи PayPal, WeChat и други .

Детайлите на концепцията на ASUS към този момент не са известни. Не е обявен и листата с поддържаните криптовалути. Знае се единствено, че този тип работа е съвместима с европейския Регламент за отбрана на персоналните данни GDPR. Това значи, че ASUS и нейният сътрудник – компанията Quantumcloud, която оказва помощ за организирането на целия развой, няма да събират сензитивна информация.

Не са известни и точните финансови условия сред геймърите и ASUS. Но е ясно, че от тази активност надали ще може да се забогатее. В формалния уебсайт на Quantumcloud се споделя: „От това няма да станете небрежно богати. Но напълно елементарно можете да спечелите избрана сума лесни пари, до момента в който вашите видеокарти бездействат„. В уеб страницата се отбелязва и че ASUS и Quantumcloud не подсигуряват облага, а всички разноски се поемат от потребителите.

ASUS предлага на пазара доста положителни графични карти и има богата потребителска база, и вероятно разчита по този метод да усили приходите си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР