През последните месеци държавата се управлява от служебно правителство, заради

...
През последните месеци държавата се управлява от служебно правителство, заради
Коментари Харесай

Остра критика от Гълъб Донев! Какви ги вършат партиите

През последните месеци страната се ръководи от служебно държавно управление, поради неспособността на 48-ото Народно заседание да сътвори постоянна власт. Това е повода, с цел да предстоят следващите парламентарни избори, съобщи министър председателят Гълъб Донев при започване на днешното съвещание на Министерския съвет.

Очакванията на всички са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато определените в 49-ото Народно заседание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България, сподели още Донев.
-->
В епицентъра на предизборната акция сме и всеки един от нас го изпитва в личната си област на деяние. Налага ни се всекидневно да поправяме изкривени тълкования за решенията на служебното държавно управление, добави служебният министър председател.

Той бе безапелационен, че 12 дни преди 2 април " сме подготвени и готови за избори ". " Готови ли са обаче участниците в изборите за виновните дни, които предстоят след тях ", попита Гълъб Донев.

" Сега наподобява елементарно, всеки политически състезател нападна служебното държавно управление от покрива на своята къща от карти. Волно или несъзнателно ни въвличат в предизборната игра с небивалици и неистини ", възмути се Донев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР