През последните години все повече хора се обръщат към контейнерите

...
През последните години все повече хора се обръщат към контейнерите
Коментари Харесай

Как да премахнете миризмата от пластмасовите кутии за храна

През последните години от ден на ден хора се обръщат към контейнерите за многократна приложимост, в които могат да занесат домашно подготвен обяд на работа или просто да приберат остатъците от сготвената вечеря. В началото те са без петна, без драскотини, без миризми. Чисто нови съдове, които просто чакат вашите вкусни останки. Само няколко използва обаче могат да оставят вашите кутии с неприятна миризма. И кой би желал да сложи своя апетитен чийзкейк в съд, който мирише на чесън? За благополучие, има решения, с които елементарно и бързо ще премахнете миризмата на гозба от вашите съдове за многократна приложимост.

1. Сода за самун

Изпитан инструмент е содата за самун. Поръсете малко в контейнера си и прибавете вода, с цел да образувате паста. Втрийте я в контейнера, изчакайте няколко часа и измийте.
 Махат комерсиалните марки от цигарните кутии в Ирландия Махат комерсиалните марки от цигарните кутии в Ирландия
Ирландия стана първата европейска страна, която забрани изобразяването на търговски марки на цигарените кутии. По този метод тя последв...

2. Лимон

Лимонът също работи. Изплакнете контейнера си с лимонен сок или използвайте нарязан лимон, с цел да заличите всички миризми.

3. Бял оцет

Напълнете контейнера си с бял оцет, оставете го да престои най-малко три минути, изхвърлете оцета и измийте със сапун и вода.
 Храните, които могат да ви убият Храните, които могат да ви убият
Парче риба, комат плод, филийка сирене - не, това не е изложение на шедьовър на прочут готвач. Това е лист на това, което има всички...

4. Вестник

Просто поставете намачкан вестник в измития и изсушен резервоар, затворете капака и го оставете да престои най-малко една нощ.

5. Кафе

Кафето е различен палач на миризми. Пуснете малко изсъхнало кафе в контейнера, затворете капака и изчакайте, до момента в който неприятната миризма се отстрани. След това измийте усърдно, с цел да сте сигурни, че не е останал мирис на кафе.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР