През последните години все повече българи празнуват Хелоуин и радват

...
През последните години все повече българи празнуват Хелоуин и радват
Коментари Харесай

13 странни суеверия и поверия за Хелоуин

През последните години от ден на ден българи честват Хелоуин и радват децата си, които нямат самообладание да се пременят в нов костюм и да получат лакомства от съседите. И от ден на ден от нас се интересуват от къде идва празникът, какви суеверия носи със себе си и какво можем още да научим, тъй че да сме още по-подготвени всяка година.
Ето 13 странни суеверия, които може би не знаете за Хелоуин:
 Виждате ли постоянно повтарящи се цифри? Ето какво значи това! Виждате ли постоянно повтарящи се цифри? Ето какво значи това!
Цифрите имат своята символика и доста хора имат вяра, че има причина да ги виждат доста пъти, на всевъзможни места и когато и да е. Ако и...
1. Ако погледнеш в пламъка на свещта, която си запалил за Хелоуин, ще можеш да видиш какво ще се случи в бъдещето.
2. Ако застанеш на кръстопът на 31 октомври, вятърът ще ти прошепне отговор, който от дълго време търсиш.
3. Тиквеният фенер, който се дълбае във всевъзможни страховити форми и се слага свещ от вътрешната страна, с цел да свети, се прави, с цел да пази всички несгоди надалеч от вкъщи.
4. Смята се, че всеки, който е роден на 31 октомври, денят, в който се чества Хелоуин, има доста мощна вътрешен глас и може да комуникира с душите на духовете.
5. В предишното се вярвало, че вещиците се опасяват от конете и за това употребявали метли, с цел да могат да летят. Затова американците поставят подкова на външната си врата, с цел да държат вещиците и злите сили надалеч от вкъщи.
 7 неща, които носят неприятен шанс в любовта 7 неща, които носят неприятен шанс в любовта
Трябва да знаете какво да вършиме и какво не, с цел да привлечете шанс в любовния си живот. Има поверия, че в случай че вършиме тези 5 неща, про...
6. Ако чуете стъпки зад тила си в деня на Хелоуин, не трябва да се обръщате обратно, тъй като по този начин ще предизвикате мрачни случки в живота си.
7. Във всеки различен ден, в случай че черна котка пресече пътя ти, знаем че това носи злощастие. Но на Хелоуин носи шанс, а в случай че бяла котка мине пътя ти – това към този момент е неприятна прокоба.
8. Ако имате потребност да отидете на гадателка и жена, която може да ви подскаже нещо за бъдещето, се счита, че най-точните прогнози могат да се дадат точно на 31 октомври.
9. Неомъжените млади девойки могат да видят лицето на бъдещия си брачен партньор във вода, в случай че отидат с фенера си за Хелоуин и я осветят от близко.
10. Не бива да спите до късно на Хелоуин, тъй като по този начин злите духове могат да се вметнат от сутринта в дома ви.
 Софиянци не желаят да се женят поради суеверия Софиянци не желаят да се женят поради суеверия
Със 100 по-малко са сватбите през първите шест месеца на тази година в съпоставяне със същия интервал на предходната, сподели Сашка Габровска, ди...
11. Бонбоните, които децата събират на Хелоуин е добре да са нечетно число, също както и датата, на която се чества Хелоуин.  
12. На Хелоуин не се канят посетители, тъй като могат да донесат със себе си неприятен шанс, „ залепнал “ по обувките им.
13. Проветрявайте постоянно дома си на Хелоуин, с цел да изгоните духовете, които се пробват да се настанят комфортно в дома ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР