През последните години едни от най-интересните продукти на пазара бяха

...
През последните години едни от най-интересните продукти на пазара бяха
Коментари Харесай

Samsung ще покаже нов тип смартфони със сгъваеми екрани

През последните години едни от най-интересните артикули на пазара бяха новите смарт телефони със сгъващи се екрани. Благодарение на новаторската технология, редица производители показаха първите си сходни модели. През 2021 година даже цените им започнаха да стават малко по-ниски, които ги прави налични за по-широк кръг консуматори.

Един от водещите производители на този вид устройства – Samsung – загатна, че ще показа още нови сходни модели, само че с разнообразни по вид екрани. Ако до в този момент екраните просто се прегъваха през средата, компанията сподели, че има намерение да стартира апарати с навиващи и плъзгащи се екрани.

Samsung започва специфичен уебсайт, в който показва какви ще са гъвкавите OLED екрани на бъдещето. Благодарение на Slidable Flex и Rollable Flex дизайна, скоро ще можем да забележим и смарт телефони, които наподобяват по нов метод.

Все още е рано да се допусна по кое време Samsung ще пусне публично устройства с новаторския форм-фактор. Според инженерите това са просто вероятни разновидности за потреблението на гъвкавите OLED екрани, от които могат да се възползват всички други производители. Показването им на формалния уебсайт на компанията обаче значи, че желанията са съществени и те скоро ще бъдат публично обявени.

Повече сходни вести можете да прочетете в нашата графа за.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР