През последните две години се заформи истински сериал около семейството

...
През последните две години се заформи истински сериал около семейството
Коментари Харесай

Заровиха томахавката: Майката на Сузанита прости официално на Орхан Мурад

През последните две години се заформи същински сериал към фамилията на Орхан Мурад. Певецът направи внезапен завой, като изненадващо се разведе с дългогодишната си половинка Шенай, с цел да бъде с друга жена, от която сега даже чака бебе. 

Отзвукът от постъпката му продължаваше до доста скоро, като личната щерка на артиста се възмущаваше обществено и нееднократно го е нападнала намерено. Шенай от своя страна споделя нееднократно, че е страдала за раздялата си с Орхан, само че към днешна дата и тя е щастливо обвързана с нов човек. Явно любовта в действителност лекува, защото актуалният обичан на майката на Сузанита я е предиздвикал да не помни за всички отрицателни прекарвания и даже тя елементарни публично на Мурад. 



" Всичко съм дала прошка на Орхан. Даже съм му писала известие с благопожелание за леко раждане на новото му детенце. Когато прощаваш, е доста леко на душата. Има болежка от несправедливост и неправилни действия, само че в името на децата човек би трябвало да се държи добре и да се опитваме да беседваме обикновено. ", споделя Шенай пред " България през днешния ден ".

" Лишавала съм децата си от внимание поради Орхан. Плътно бях до него, цяла България е очевидец. И е доста неприятно при разлъка да се не помни всичко това от хората. Колкото и добрини да правиш, когато се разведеш, всички упрекнаха мен, а не знаеха същинската причина и че Орхан изиска развода. Изкара ме като някогашната му жена, която го ограби. А ние не видяхме лев от него ", продължава изповедта си Шенай. 

Тя си спомня всички моменти, в които е пренебрегвала себе си, с цел да бъде компактно до Орхан, изключително при започване на връзката им, когато той е бил ограбен от някогашната си половинка:

" Оставих живота си в Дубай, с цел да бъда до него, когато беше ограбен от някогашната си и нямаше лев.

Претърпяла съм доста такива неудобства и в никакъв случай не съм го предала. Правила съм го на драго сърце. Но боли, когато не е прието. Орхан знае и даже едно извинявай не сподели. Тази дума при него просто не съществува. Много е мъчно да съжителстваш с подобен човек, който не знае също и думата благодаря ", добавя майката на Сузанита.



Към днешна дата обаче, макар всички инциденти, Шенай е щастлива в любовта и с неспокойствие чака внучето, с което Сузанита ще я подари напълно скоро. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР