През последните дни изпълнителят и водещ Тото изпадна неочаквано в

...
През последните дни изпълнителят и водещ Тото изпадна неочаквано в
Коментари Харесай

Жената на Тото избухна: Целта на водещия е да изкара всичко от госта!

През последните дни изпълнителят и водещ Тото изпадна ненадейно в недружелюбност, откакто в обществените мрежи стартира да се върти остарял епизод от неговия подкаст с посетител Тити Папазов.

В него Папазов с подигравка споделя по какъв начин е обръснал главата на своя другарка, а Тото и неговата аудитория се забавляват с историята. Тя обаче разбуни мощно обществото след случая с 18-годишната Дебора от Стара Загора.
                             

Съпругата на Тото - Кристин се опита да го отбрани с пост в своя профил в Инстаграм, само че по всичко проличава, че напъните й бяха напразни. Под обявата има над 1500 коментара множеството, от които неодобрителни.

 
                             

“Да, водещите могат да си разрешават да засичат госта си, когато усетят, че споделят нещо неправилно. Но това е въпрос на персонален радар и ценностна система… Искате да ми кажетe, че той най-после не утвърждава това, което е инсталирано ли? Това е колкото смешно, толкоз и неуместно и не кореспондира с тезата, ще желае да е добър водещ. Можеше да се изхили, можеше да му каже, че и той го е направил, с цел да го " предразположи " по неговите си странни критерии и по-късно да го изреже от видеото. Защото тъкмо за такива тънки моменти се хващат сходни видове, като Касапина с макетния нож и считат, че щом известните го вършат, и той ще го прави! ”
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР