През последните 9 месеца съпругата ми Бруклин беше бременна с

...
През последните 9 месеца съпругата ми Бруклин беше бременна с
Коментари Харесай

Момченцето ни трябваше да се роди много болно, но тогава се случи Божие чудо

„ През последните 9 месеца брачната половинка ми Бруклин беше бременна с доста болно момченце. Преди три или четири месеца научихме, че бебето има тежка хидроцефалия.

Преди хидроцефалията се наричала „ вода в мозъка “ – прекалено много мозъчна течност. В последна сметка бяхме ориентирани към Детската болница в Синсинати, където няколко от най-уважаваните фетални експерти в страната ни споделиха, че положението му е тежко.

Нещата бяха толкоз зле, че експертите стопираха да мерят и следят равнището на течностите му, тъй като в този миг това нямаше изключително значение. Ядрено-магнитния резонанс беше непоносимо да се гледа.

Директно ни споделиха, че има над 90% късмет бебето или да почине скоро след раждането, или да има толкоз тежки когнитивни увреждания, че би било мъчно да си представим каквото и да е качество на живот.

Имахме среща с хора палиативните грижи по отношение на потреблението на животоподдържащи ограничения и организирахме подробни, ужасни и прочувствени полемики по отношение на етиката на това по кое време може да се наложи да спрем въпросните ограничения – което би довело до „ спокойно почиване на бебето “.

Жена ми Бруклин се реалокира в Синсинати и заживя в хотел покрай болничното заведение – ако стартира да ражда. Пътувах напред-назад. На 8 юли Бруклин в действителност стартира да ражда.

Буквално 15 минути преди да я върнат назад, с цел да стартира секциото, имахме още една среща с лекари по отношение на потреблението на дихателна тръба и това в кой миг може да се наложи да премахнем тази тръба и да оставим бебето да отиде в Рая.

Познайте какво? Бебето излезе плачещо – това беше най-сладкият тон, който съм чувал.

Накратко, Чарли Шнар остана в интензивното поделение за кърмачета до през вчерашния ден – когато всички се прибрахме. Той наподобява обикновено, красиво бебе, което прави всички неща, които вършат бебетата. Той има леко уголемение на камерите, само че можем да се оправим с това с прегледи.

Как се случи това?

Лекарите споделиха: „ Нямаме и не можем да намерим здравно пояснение за това, на което станахме очевидци тук “.

По някакъв метод мозъкът му откри метод естествено да почисти запушването или да пренасочи течността, която причиняваше потискащото възобновяване на мозъчната течност.

През последната седмица чух думите „ божествена интервенция “ и „ знамение “ повече пъти, в сравнение с можех да преброя.

Медицински сестри с десетилетия опит и уважавани, национално възхищавани лекари бяха смаяни, само че ликуващи. Поради резултата на доминото на другари, семейство, клиенти, сътрудници и даже непознати, които се молят и молят другите да се молят за нас, не се колебая, че имаше хиляди хора, които са се молили за нас.

Аз съм удобен човек, който сигурно има вяра в науката и здравната технология, само че безусловно знам, от дъното на сърцето си, че Бог е забъркан в това. Отдавам ЦЯЛАТА заслуга и популярност на Него. Молитвата е позитивно мощна. Бог е действителен и Той към момента прави чудеса. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР