През последните 36 часа българският народ се втрещи. Като започнем

...
През последните 36 часа българският народ се втрещи. Като започнем
Коментари Харесай

Райчев с бомба за бъдещето на ПП: Разпадат се! Единственият им изход е да се разберат с Борисов

През последните 36 часа българският народ се втрещи. Като стартираме с връчването на втория мандат от Радев, минем през хаоса в прокуратурата, скандалните записи, за които Политическа партия не се извиниха, а Бойко Борисов договаря за неестествен съюз. Стана същински безпорядък, само че най-после електоратът ще реши всичко. Това разяснява в студиото на Нова ТВ социологът Андрей Райчев.
По думите му две събития са значими в тази обстановка – Борисов скапе съюза с Движение за права и свободи и Гешев, и потегли да подписва подобен с Политическа партия. Следователно мощните на терена са участниците в тези две събития – Политическа партия, ГЕРБ и прокуратура. От тяхното съответствие ще зависи решаването на задачата.
Хаосът може да продължи до безконечност. В играта на влошените връзки на Политическа партия и ГЕРБ единственият състезател, който има разговор и с двете е Христо Иванов. Затова считам, че най-вероятно неговата формула за експертно държавно управление ще се окаже само допустима, уточни Райчев.
Най-вероятният излаз от този безпорядък – точката на непоклатимост е двете огромни партии да се схванат и да вземат главите на прокурорите, счита социологът.
Главният резултат от този безпорядък – да се откри болният човек, който да раздерат. За мен няма подозрение – това ще е Политическа партия.
Те не демонстрират никаква рационалност, никаква гъвкавост. Желанието им да минат в нахлуване е съдбовно, посочи специалистът и добави, че при едни нови избори една част от симпатизантите няма да гласоподават към този момент за Политическа партия, друга част – ще отидат при Демократична България, а трета – ще влее в електората на „ Възраждане “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР