През последните 3 г. един експеримент с Промяната“ занимаваше всички

...
През последните 3 г. един експеримент с Промяната“ занимаваше всички
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега вече са изпаднали дори от листите им

През последните 3 година един опит с „ Промяната “ занимаваше всички със своите проблеми. Първо беше „ Чаталджагейт “, след това стана абсурдът с Митниците, по-късно – с Пудела и пачките. Излъгаха няколкостотин хиляди българи, и то няколко пъти.
Само че ние в София имаме съответни проблеми, които чакат своето решение.
Това сподели Георги Георгиев, някогашен ръководител на СОС, на среща на ГЕРБ с деятели в столичния квартал „ Младост “, написа БГНЕС.
На срещата участват водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, водачът на столичната организация та партията и някогашен кмет на р-н „ Нови искар “ Даниела Райчева, някогашният столичен кмет Йорданка Фандъкова, и голям брой младежи и симпатизанти.
Първото нещо, което „ Промяната “ направи в София, бе да вдигне заплатите, – това значи, че вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 служители на „ Промяната “ ще взимат три пъти по-високи заплати, изясни Георгиев. Най-страшното е, че не ги е позор, няма никаква диря от разкайване – каралият пийнал общински консултант даже не изкара разкайване за злополуката, която аргументи. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици по какъв начин да го скрият, вместо да го изправят пред правораздаването, добави Георгиев.
В два от регионите в София имаме нови водачи – Георги Георгиев е лидер в „ Младост “, а в центъра – Рая Назарян, заяви водачът на партията Бойко Борисов. Много младежи намират място в ГЕРБ, демонстрират какво могат, и се развиват.
Тъжно ми е като чувам за направеното от ГЕРБ в „ Младост “, което в този момент пустее, сподели Борисов.
При договарянията за държавно управление няколко дни разногласието беше за Тагарев. Петков споделяше „ Това е нашето знаме, Тагарев “. Сега това тяхно знаме даже го няма в листите. Гледам, и Рашков го няма в листите, които значи, че тези основни персони са изпаднали от там, добави Борисов.
Хората желаят да се успокои ръководството, политическата класа да си седне на столовете и да върви това, което й се заплаща посредством дотациите.
Днес финализирахме програмата си, с доста нововъведения и доста неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че различен с изключение на ГЕРБ не може да го направи.
Във финансите злополуката е голяма, парите ги няма. Плащаха се пенсии на пенсионерите от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, тъй като сме систематична партия, и поетите задължения би трябвало да се съблюдават, разяснява още водачът на ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР