През последните 10 години една японска фамилия взривява социалните медии.

...
През последните 10 години една японска фамилия взривява социалните медии.
Коментари Харесай

Как едно руло от хавлия прави чудеса

През последните 10 години една японска фамилия взривява обществените медии. Фукуцудзи. Д-р Фукуцудзи. Свързана е с авторството на едно упражнение, което дори не може да бъде наречено по този начин, защото по-скоро става дума за лежане. 5 минути лежане със свита на руло под кръста хавлиена забрадка. Според изпробвалите го ежедневно и непрекъснато резултатите са – прибиране на корема, промяна на стойката, сгряващ резултат, унищожаване на умората. Противниците на метода не са доста, даже скептичните лекари споделят, че да, човек може да се усъмни в резултатите от упражнението, само че не може да се усъмни в неговата безвредност.
За да поекпериментирате с тялото си ще ви потрябавт две хавлии за баня с размер 70х140, в случай че сте по-високи от 160 см или - 50х100, в случай че сте по-ниски от 160 см.Кърпите би трябвало да се навият на плътно руло и да се завържат крепко. Упражнението се извършва тъкмо 5 минути. Тези, които са го пробвали към този момент, споделят че първоначално е извънредно мъчно.Рулото е под кръста. Пeтите са раздалечени една от друга на към 20 см. Големите пръсти на краката се допират. Ръцете са над главата с длани надолу. Кутретата се допират. 
Някои запалянковци включват още две позиции по 5 минути като местят рулото под пъпа или надлъжно под ребрата. Но за начинаещи това не се предлага, защото натоварването от време на време е прекалено и извивката - рискова.Сред бонусите от непрекъснатото използване на това упражнение са: подоряване на съня, изправяне на гръбначния дирек, изчезва задъхването, походката става по-елегантна. 
Дали пък да не опитаме?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР