През последната седмица множество медии публикуваха репортажи и информация за

...
През последната седмица множество медии публикуваха репортажи и информация за
Коментари Харесай

Жаблянов: Заради изборите и мен въвлякоха в имотния скандал

През последната седмица голям брой медии разгласиха репортажи и информация за мой фамилен парцел, която е тенденциозна и манипулативна, за дискредитацията ми и тази на Българска социалистическа партия, с оглед идните избори за Европейски парламент. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов пред публицисти.

Той изясни, че парцелът – вила, е издигнат от него и фамилията му, а градежът е почнал през октомври 2011 година Народният представител разяснява, че градежът е върху фамилен имот - 800 кв. м, добит през 2002 година.

"Към 2013 година, годината, в която през месец май съм определен за народен представител от 42-то Народно заседание и депозирам имотна декларация, вилата е в развой на градеж и няма по какъв начин да бъде заявена. След привършване на градежа, парцелът е разгласен в годишната ми декларация от 2014 година ", добави той.

Жаблянов бе безапелационен, че се опълчва на опитите- посредством спекулативно подбрани и искрено лъжливи информации да бъде замесен в свадите, на които сме очевидци през последната седмица. Той съобщи, че главен мотив за разразилата се клеветническа акция са идните избори за Европейски парламент.

"Причина за днешното положение на политическия живот са насъбраните през годините съмнение и недоумение сред ръководещи и българските граждани”, разяснява още Валери Жаблянов.

Той сподели още, че спазването на закона е дълг на всеки български жител, без значение от неговото служебно състояние. "Дълг на народните представители, министрите, президента и министър- ръководителя е със своето държание и изявления да вдъхват доверие на българските жители, да укрепват законовия ред и доверието в институциите ", съобщи Жаблянов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР