През октомври 2021 г. Philip Morris Bulgaria избра агенция Digital

...
През октомври 2021 г. Philip Morris Bulgaria избра агенция Digital
Коментари Харесай

Philip Morris Bulgaria избра агенция Digital ID

През октомври 2021 година Philip Morris Bulgaria избра организация Digital ID за един от своите сътрудници в редица нови планове. Успешната колаборация сред двете компании, почнала още през 2018 година, продължава и до през днешния ден, като се уголемява в региона на B2B връзките.
Севдалина Василеску - началник комерсиално обмисляне на " Филип Морис България " ЕООД
Севдалина Василеску, която е началник комерсиално обмисляне на " Филип Морис България " ЕООД, разяснява: " Съвместната ни работа с Digital ID разрешава нашите услуги и послания да доближават до комерсиалните ни сътрудници, отговаряйки на потребностите и ползите им. Благодарение на криейтив концепциите, върху които работим с организацията, съумяваме да намерим подобаващия звук, както и подобаващите визии и видеоматериали, с които да достигнем до магазините от B2B мрежата си по верния метод, като по този начин дружно съумяваме да реализираме задачите си. "
Чавдар Платиканов - изпълнителен шеф на Digital ID
Изпълнителният шеф на Digital ID Чавдар Платиканов разяснява: " За нашия екип е огромен триумф да разширяваме дейностите си с компании от мащаба на " Филип Морис България ", това е самопризнание за тима, който завоюва състезанието и е небосвод за доста нови сполучливи планове на организацията. B2B връзката е предизвикателство, само че разполагаме с всички нужни запаси и принадлежности да реализираме заложените пред нас цели. "

Digital ID е измежду водещите организации на българския пазар, която предлага криейтив и цифров маркетинг и има извънреден опит зад тила си - планове в 12 разнообразни промишлености. В региона на e-commerce организацията е измежду най-успешните на пазара, създавайки редица лични планове, като да вземем за пример първата онлайн аптека в България - Farma.bg, която по-късно е добита от " Софарма Трейдинг " (понастоящем аптека Sopharmacy.bg) и един от най-големите магазини за авточасти Chastite.bg. На база насъбрания си опит цифровата организация капитализира знанията си, предлагайки услуги на компании, които занапред навлизат в онлайн пространството и желаят да развиват работещи магазини.
Реклама
Digital ID е и еднa от най-големите медийни организации за цифрова реклама, която възнамерява за компании като " Кока-Кола ", Billa, Пощенска банка, " Порше Груп България ", DHL и други.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Медиа и реклама
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР