През нови житейски перипетии е преминал големият актьор Иван Иванов.

...
През нови житейски перипетии е преминал големият актьор Иван Иванов.
Коментари Харесай

Легендарен БГ актьор спечели нова тежка битка

През нови житейски премеждия е минал огромният артист Иван Иванов. 70-годишната легенда на киното се сблъскал наново с подлата диагноза рак на устната празнина, която го сполетя преди тъкмо 10 години.

Въпреки че звездата от паметната лента " Всичко е обич “ съумя да пребори един път болестта и се бе нормализирал, се наложило да бъде опериран наново след рецидив на заболяването. Вследствие на претърпяната неотдавна намеса той изгубил изцяло гласа си, само че към този момент се чувствал добре, въпреки и фрапантно измършавял. И в това тестване компактно до него била неговата обичана брачна половинка Петя Силянова.
-->
През тази година двамата означиха своята рубинена женитба – 40 години, откогато са сключили брак. За 4 десетилетия сватбен стаж Петя и Иван не се разделят нито един път. В фамилния им живот липсват кавги, свади и изневери. Двамата се срещат като младежи, до момента в който следват дружно във ВИТИЗ при проф. Димитрина Гюрова. Първо били близки другари, които учели дружно етюди и функции, а след това пламнала и любовта им. В ІІІ курс репетирали дружно изпитния театър " На дъното “ на Максим Горки, когато избрали Иван за ролята в паметния филм " Всичко е обич “, който го трансформира в мегазвезда и секссимвол.

Дори тогава той не се поддал на изкушението и не изневерил на обичаната си, на инат на напористите почитателки, които правели всичко допустимо, с цел да ги разделят. Двамата се оженили през 1982 година в Созопол. Малко след сватбата Петя го подарява със наследник Стефан. От предходния си брак с здравна сестра киноидолът има още един наследник – Георги. Тежките здравословни тествания на Иван ги вършат с Петя още по-сплотено семейство. От години двамата живеят насаме измежду природата в село Оборище до Панагюрище. Там посрещат деца, другари и близки, а Петя продължава да пътува до София по работни задължения, защото към момента играе в няколко постановки в театъра и се занимава с дублаж.

В фамилията им обаче има и мотиви за наслада. Тази пролет общият им наследник Стефан ги подари с внук, който кръсти на своя популярен татко.

С 22-годишната му другарка Поля, с която имат 15 години разлика във възрастта в негова изгода, отглеждат наследника си в столицата, само че постоянно гостуват на родителите на Стефан в Оборище. За снахата на Иван Иванов не се знае съвсем нищо, като се изключи че е работила в заведения. Вероятно точно в някой клуб са се срещнали със Стефан, с който имат идентични желания за музика.

Поля впечатлява с екстравагантен външен тип и доста количество татуировки по тялото си.Другата снаха на Иван Иванов също избира анонимността. По-големият му наследник Георги е арбитър по специалност и има едно дете. Двамата с брат му Стефан са в чудесни връзки и постоянно цялата рода се събират на посетители при родителите им в къщата в Оборище, написа " Ретро ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР