През новата 2024 година мнозина си залагат нови цели, стремят

...
През новата 2024 година мнозина си залагат нови цели, стремят
Коментари Харесай

Камъни и талисмани, носещи късмет на всички зодии през 2024 г.

През новата 2024 година мнозина си залагат нови цели, стремят се към нови достижения и като цяло желаят да привлекат позитивна сила в живота си. В тази връзка астролозите предлагат да се обърне внимание на талисманите, съответстващи на знаците на зодиака. Тези амулети могат да привлекат шанс, благополучие и позитивни страсти, помагайки на хората да реализират значими житейски цели.

Овен

Овните, енергични и решителни, се поучават да носят бижута с малахит за сполучлива година, написа actualno.com. Този камък, съгласно астрологията, ще им помогне да привлекат шанс и да създадат огромни промени в живота.

Телец

Телецът, прочут със своята отговорност, може да употребява лапис лазули като амулет за привличане на шанс и сполучливо разрешаване на житейски обстановки през идната година.

Близнаци

Близнаци, дейни и работливи, ще получат поддръжка от яспис. Носенето на бижута с този камък може да им помогне да изпитат всички наслади на идната година.

Рак

За Раците, които са уверени и работливи, астролозите предлагат бижута с турмалин, който предизвиква шанса и триумфа.

Лъв

Лъвовете, които чакат сложна година, би трябвало да извърнат внимание на авантюрина - камък, който съгласно астролозите ще им помогне да избегнат неволи.

Дева

За Девите, които имат способността да поддържат ред и са общителни, розовият кварц ще бъде съвършен амулет, който им оказва помощ да реализират огромни висоти.

Везни

Везните, родени под знака на салдото, се предизвикват да носят сребърни бижута, което дава обещание триумф в кариерата и любовта.

Скорпион

За да имат Скорпионите сполучлива година, се предлага потреблението на гранат и рубин като талисмани, които имат позитивен резултат върху бъдещето.

Стрелец

На Стрелците, които желаят животът постоянно да е прекрасен, ще подхождат бижутата от кехлибар, които ги стимулират към нови и забавни инициативи.

Козирог

За Козирозите астролозите оферират бижута от оникс, които дават обещание триумф и освобождение от беди и неприятно здраве.

Водолей

За да се усещат Водолеите постоянно добре, са подобаващи бижута с хризолит, даващи мотивация за нови начала.

Риби

На Рибите се предлага да носят бижута от бял кварц за благополучие и шанс. Този камък, съгласно астрологията, ще ги поддържа през цялата година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР