През ноември 2015 г. жена на име Албина Фуаси от

...
През ноември 2015 г. жена на име Албина Фуаси от
Коментари Харесай

Майка на 101 години накарала сина си да спре колата, за да се порадва на снега (видео)

През ноември 2015 година жена на име Албина Фуаси от Лилут, Британска Колумбия, завоюва сърцата на мнозина, като разсъни детето в себе си, макар обстоятелството, че по това време тя към този момент е живяла живот, надхвърлящ век. Тогава Албина Фойси е била на 101 години.

Нейната реакция към снега е може би една от най-честните и откровени, които човек може да види. И това от достолепна жена столетник.  през целия си живот. Тя не била просто щастлива, тя била същински щастлива.

Арманд, синът на дамата, разгласява видеото във Фейсбук, където към 2022 година то е гледано общо 10 милиона пъти.

На видеото се вижда по какъв начин Албина се кикоти и хили, до момента в който прави снежна топка. След като снежната топка е подготвена, тя я хвърли с допустимо най-голяма мощ. Албина споделя, че в този момент е моментът да излязат на открито и да поиграят със снежни топки.

Арман споделя за видеото: „ Ето доказателство, че в случай че намерите същинското благополучие в дребните неща, можете да живеете 100 години “, а видеото беше оповестено в Reddit.

Арманд разкрива, че е валяло дъжд в Лилут, а по-късно ненадейно завалял сняг, което е извънредно рядко в техния регион. Двамата излезли с колата на 3 км от града.

Но преди да съумеят да се върнат на пътя, вратата ненадейно се отворила и майката излязла, последвана от сина.

 жена-на-101-години-прави-снежна-топка

„ Когато имаш майка на 100 и една години, е хубаво да имаш камера наоколо, с цел да заснемеш незабравими моменти, когато се случат. Това е един от тях, тъкмо тук — усмихва се Арман.

В мненията хората пишат, че не могат да се откъснат от гледането на кино лентата на Албина, макар обстоятелството, че той е наличен в интернет от няколко години.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР