През месец септември миналата година, по време на конференцията Ingnite

...
През месец септември миналата година, по време на конференцията Ingnite
Коментари Харесай

В Excel съвсем скоро ще се появят облачни типове данни

През месец септември предходната година, по време на конференцията Ingnite 2017, Microsoft анонсира редица облачни функционалности за електронната таблица Excel.
Корпорацията имаше потребност от 6 месеца с цел да приготви излизането на новите благоприятни условия. Още този месец тестерите на Office ще могат да тестват новата облачна функционалност.

Потребителите ще могат да вмъкват в своите таблици информация за акциите на другите компании, както и географски данни. Информацията ще се актуализира всякога, когато потребителят обновява таблицата и по този метод, данните ще бъдат постоянно настоящи. Така да вземем за пример, в случай че се направи лист с компании, Excel ще може да ги разпознава и ще предлага вмъкването на борсови показатели, цените на акциите и други значими данни. За географските обекти ще се предлага информация за популацията на градовете, пощенските показатели, областите, страните и още доста други.

Microsoft заяви, че вкарва няколко нови функционалности в Excel Online. Потребителите ще могат да употребяват Pivot Tables и да махат редове и колони с данни. Ново е и че става допустимо прибавянето на местни изображения, а освен от OneDrive.

Облачните функционалности ще са налични единствено са клиентите на Office 365 . Засега се поддържа само британски език.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР