През лятото от снимачната площадка на филма за Барби, в

...
През лятото от снимачната площадка на филма за Барби, в
Коментари Харесай

Марго Роби и перфектният костюм за есента

През лятото от снимачната площадка на кино лентата за Барби, в който Марго Роби влиза в ролята на най-известната кукла в света и в който бонбонените цветове безспорно побеждават. При една от последните си появи из улиците на Ню Йорк обаче, актрисата изненада с изцяло друг и извънредно грациозен стайлинг. Марго Роби затвърди не една, а две от водещите трендове този сезон. От една страна е монохромният тоалет, който ви през вчерашния ден, а от друга – офис облеклото, което в никакъв случай не е било по-изискано.

Актрисата беше облечена със структуриран костюм от три елементи –, сако и панталон в неутралното сиво. Комбиниран с обувки на ток и изискана дребна чанта Prada в черно, този тоалет е подобаващ както за работа, по този начин и за някое събитие, когато не ни се носи рокля.
...И малко кютек 19 септ 2022 | Уродлива политическа акция се организира пред очите на феновете и в случай че това не ви харесва, елементарно ще изключите...
Костюмите, които от време на време са с панталон, а различен път с пола, видяхме в разнообразни версии и на стилния подиум, в това число в ревюто на Sportmax и тяхната есенно-зимна сбирка, още веднъж в сиво и с безупречна линия. Двуредните сака още веднъж са настоящи, макар че обемните блейзъри като че ли са по-предпочитани, без значение дали ще се носят с необятен или slim панталон. А в галерията ни ще откриете и няколко шопинг находки, въодушевени от тоалета на Марго Роби.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР