През лятото кожата на цялото тяло се изсушава прекомерно и

...
През лятото кожата на цялото тяло се изсушава прекомерно и
Коментари Харесай

Само ЕДНА съставка от кухнята и петите ви ще бъдат готови за сандали

През лятото кожата на цялото тяло се изсушава прекалено и е извънредно належащо да поставяме грижи за нея, в случай че желаеме да се усещаме добре и на драго сърце да обуем сандали.

За страдание процедурите за педикюр не са по никакъв начин евтини и не всеки може да си разреши един път в седмицата да глези ходилата си.
 Ако бръснете краката си по този метод, те ще бъдат гладки за две седмици Ако бръснете краката си по този метод, те ще бъдат гладки за две седмици
Дамите, които избират бръсненето вместо епилация, със сигурността са ставали очевидци на най-различни положения на кожата на крайници...

И вкъщи е допустимо да омекотяваме загрубелите пети, само че пък използването на пели и четки е едно от най-досадните неща, още повече, че резултатът е временен.

Педикюрът за стотинки, който прави кожата на краката копринено гладка

Ще ви издадем тайната на копринено нежната и гладка кожа и мощно имаме вяра в това, че ще останете безпределно удовлетворени. За да извършите тази процедура ви е нужна една единствена съставна част от кухнята и нито един инструмент за педикюр или пък пила за ходила.

От вас се изисква да приготвите леген или специфична вана за крайници. Налейте топла вода и към нея прибавете 1 с.л. сода за самун. Разбъркайте добре, тъй че съставките да се смесят. След това потопете краката си и стойте по този начин в продължение на 20 минути. След това започнете благодарение на ръцете си да обтривате ходилата. Ще усещате дребните кристалчета сода, играещи ролята на пилинг.
 3 аргументи да ходите БОСИ 3 аргументи да ходите БОСИ
Не подозирате какъв брой доста изгоди може да извлечете, в случай че ходите боси. Малко хора си дават сметка и го вършат. Ще споделим с вас доста ин...

Вземете още малко от бялата съставна част, употребена в кулинарията и потъркайте с нея ходилата. Обуйте чорапи и стойте по този начин най-малко два часа.

През това време е целесъобразно да продължавате да вършите отговорностите си. Кристалчетата сода ще унищожават мъртвата кожа и тя ще се отделя.

След като изтече това време, премахнете чорапите и измийте краката си с топла вода. Подсушете с хавлия и се насладете на невероятната мекост, за която даже не сте и предполагали.

Две процедури са изцяло задоволителни, с цел да превърнете загрубялата кожа на краката в мека и гладка.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР