Пиърс Морган реагира на катастрофалното появяване на Найджъл Фараж в

...
Пиърс Морган реагира на катастрофалното появяване на Найджъл Фараж в
Коментари Харесай

Пиърс Морган твърди, че популярността на Найджъл Фараж е преувеличена след катастрофалния дебат на BBC

Пиърс Морган реагира на пагубното появяване на Найджъл Фараж в предизборния спор на BBC и сподели, че известността му е „ всеобщо надценена “.

В петък предизборната акция в Обединеното кралство продължи с присъединяване на водещи фигури от главните политически партии. В дебата участваха хора като Пени Мордаунт от Консервативната партия, Анджела Рейнър от Лейбъристката партия, Дейзи Купър от демократичните демократи и Найджъл Фараж, водач на Reform UK.

Стивън Флин от Шотландската национална партия, Рън ап Йорверт се появиха за Plaid Cymru, до момента в който Карла Дениър представляваше Зелената партия. Фараж даде спорни отговори, като твърдеше, че тазгодишните общи избори би трябвало да бъдат " изборите за имиграцията ". Докато гледаше дебата, водещият Пиърс отиде в обществените си медии, с цел да показа мнението си за политика, трансформирал се в риалити звезда.

Пишейки на страницата си в Twitter, някогашният водещ на Good Morning Britain сподели: „ Тази аудитория ненавижда Фараж, тъкмо по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР