През лятото дори и най-запалените почитатели на приглушените цветове и

...
През лятото дори и най-запалените почитатели на приглушените цветове и
Коментари Харесай

Friday Fetish: Мечти в розово

През лятото даже и най-запалените фенове на приглушените цветове и “all black everything ” са склонни да тестват нещо блестящо, ексцентрично и занимателно. 

Нашият избор за лято 2017? Розовото, несъмнено!

Че розовото е новото черно знаем от дълго време. Така нареченият вид “millennial pink ” (кръстен на “millennials ”- младите на новото хилядолетие) е хитовият цвят в модата и дизайна в последно време. Само че никой не може да се съгласи нито за това какъв тъкмо е цветът, нито за името му. Според The Guardian той не е един-единствен, а безчет разнообразни нюанси на розовото, започващи от ярък грейпфрут и стигащи до сьомга.

Някои споделят, че възходът му е почнал през 2014 година с кино лентата на Уес Андерсън “Гранд Хотел Будапеща ” , в който въпросният хотел е кичозна ретро постройка, боядисана в розово. Други приписват заслугата на iPhone и моделът в розово злато. Розовият кварц пък беше цветът на 2016 година съгласно Pantone, а негова по-приглушена, пудрена версия е измежду топ цветовете на тазгодишните пролет и лято. 

Каквато и да е повода, факт е, че сега розовото ни заобикаля от всички страни. 20 хрумвания по какъв начин да го носим ви чакат в галерията!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР