През летния сезон огнеборците са изправени пред тежки изпитания. Пожари

...
През летния сезон огнеборците са изправени пред тежки изпитания. Пожари
Коментари Харесай

СНИМКА на огнеборец след пожар възхити мрежата

През летния сезон огнеборците са изправени пред тежки тествания. Пожари в гори и поля са сериозна опасност за природата и за жителите. Работата им е изтощителна и рискова, само че и незаменима.

Какво ли коства на всеки битката със стихията? На този въпрос може да отговорят единствено чиновниците на пожарната работа. Но за силата, която им коства може да съдим от фотография, споделена в мрежата.

На нея виждаме бургаския пожарникар Тодор Кожухаров, който е сниман след битка с пожар край вилната зона на регионалния град.

Огнената буря заплашила хора техните къщи, ниви и животни. В резултат на намесата на чиновниците разрастването на пожара е предотвратено.

" Респект към тези хора ", написа Николай Николаев, който споделя фотографията на Тодоров. Представителите на благородната специалност получават справедливо самопризнание и от други жители, които ценят техните старания.

Ето по какъв начин наподобява един български пожарникар след часове битка с огнената буря. На фотографията е Тодор Кожухаров, пожарникар от Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Бургас. Заедно с неговите сътрудници, той предотврати разрастването на пожар около вилната зона до Бургас. Спасени са парцели (ниви и къщи), избавени са хора и животни.
Респект към тези хора. Няма по какъв начин да не споделя това, написа Николай Николаев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР