През изминалото лято Мила Йовович няколко седмици поред не беше

...
През изминалото лято Мила Йовович няколко седмици поред не беше
Коментари Харесай

Перфектна на 44: Мила Йовович в напреднала бременност

През миналото лято Мила Йовович няколко седмици подред не беше разгласила свои нови фотоси, а на 7 август изненада почитателите си с кадър с очевидно закръглено коремче. След като разкри тайната, че е бременна, актрисата стартира постоянно да споделя с почитателите си емоции и мисли за бременността и идното раждане. А на 17 декември Мила навърши 44 години.

В сряда вечерта Мила разгласява своя фотография, на която се вижда, че раждането следва напълно скоро.

„ Кой има рожден ден през днешния ден, мъниче? “, закачливо попита Йовович, като благодари за поздравленията. „ Да си на 44 години и да си бременна, единствено по себе си към този момент е знамение. Освен това през днешния ден се разсъниха до букет от понички (не би и могло да има нещо друго) и балони от прелестните ми деца, това беше необикновено радостно възприятие! Дори все пак, че желая да изям толкоз доста понички в 7 сутринта “, споделя актрисата.

Мила Йовович и брачният партньор ù Пол Андерсън не са суеверни и не крият пола на предстоящото дете. Актрисата признава, че откакто предходната ù бременност приключва зле, не се е стремила да споделя насладата си с публиката. Мила се е страхувала да не се привърже прекомерно мощно към нероденото дете и да претърпи загуба.
    View this post on Instagram           
A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on Dec 17, 2019 at 1:41pm PST

„ През последните няколко месеца моето семейство и аз живеем като на тръни, очаквайки резултатите от разнообразни проби и прекарвайки времето си в лекарските кабинети. Слава богу, всичко е наред и ние към този момент научихме, че сме благословени с още едно момиченце “, сподели Йовович през август.

Нейният гений и сексапил са очаровали мнозина режисьори, само че Пол Андерсън е бил най-впечатлен. Той вижда в Мила освен стегната и борбена актриса, основана за функции на супергерои, само че и извънредно трогателна жена. И през 2009 година Пол предлага на своята муза да си кажат заветното „ Да! “.
    View this post on Instagram           
A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on Dec 4, 2019 at 10:34am PST

 
Выкрутасы/Въртели (2011)
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР