През изминалото денонощие официално регистрираните заразени с новия коронавирус (COVID-19)

...
През изминалото денонощие официално регистрираните заразени с новия коронавирус (COVID-19)
Коментари Харесай

Иран също счупи рекорда за заразени с коронавируса за 24 часа

През миналото денонощие публично записаните инфектирани с новия ковид (COVID-19) в Иран надвишиха 6000 души, което е нов връх през тази седмица, до момента в който броят на умрелите също е покрай върха на страната, оповестява " Франс прес ".

Говорителят на здравното министерство посочи, че Иран е записал 6 134 новозаразени през последните 24 часа, с което общият брой на инфектираните в Ислямската република доближи 556 891 души .

Предишният връх от 5 616 новозаразени беше регистриран в сряда, ден откакто Иран за първи път надвиши 5000 новозаразени в границите на денонощие.

Още 335 души са умряли през последните 24 часа, като върхът от началото на епидемията е 337 жертви, регистрирани в понеделник.

С това общият брой на умрелите от началото на епидемията в Иран към този момент е 31 985 души, като Ислямската република е най-тежко засегнатата от пандемията страна в Близкия изток.

Починалите от и инфектираните с новия ковид се усилват в страната, която регистрира няколко нови максимума от септември.

Според здравното министерство 27 от 31-те провинции на Иран сега са " червени " - най-високото равнище на риск.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР