През изминалия уикенд Априлци бе домакин на четвъртия турнир за

...
През изминалия уикенд Априлци бе домакин на четвъртия турнир за
Коментари Харесай

Нови шампиони и незабравими емоции – уикендът на „Тенискафе“ в Априлци


През миналия уикенд Априлци бе хазаин на четвъртия шампионат за годината от календара на „Тенискафе“. В своето трето издание умерено можем да кажем, че конкуренцията посред Стара планина е обичана на участници и фенове.

Причините са доста, а превъзходната природа и тенисът измежду величествени гледки е единствено една от тях. Любезен хазаин и тази година бе комплекс „Синьото“, който предложи чудесни условия във всички връзки.

Най-нетърпеливите дойдоха в Априлци още в ранния петъчен следобяд и имаха опция да стартират мачовете на трите хард корта.

Вечерта бе отредена за тенис по малкия екран като за първи път имахме опция дружно да гледаме дуел на Григор Димитров. Той не приключи по стремежи метод, само че даже това нямаше по какъв начин да помрачи положителното въодушевление на всички.

Мъжете бяха разграничени в четири групи по петима, а в някои от тях беше нужна висша математика за разшифроване на това кои двама да продължат към четвъртфиналите. В събота започнаха и дуелите при дамите, при мъжките и при смесените двойки.

В неделя заран бе ред на финалните дуели. В разногласието за първото място на сингъл при мъжете Павел реализира впечатляващ поврат над Сашо (GameSetMatch) за крайното 7-5.

Мъжките двойки приключиха с тайбрек 7:4 за спечелилите от Свищов – Ревзет Мехмедов и Михаил Джамбазов против Камен Киряков от Търговище и Веселин Чирпанлиев от Ямбол.

При дамите победител е Сибина, а на второ място е Магдалена Мирчева. При смесените двойки завоюваха Сибина с Vegas, следвани в класирането от Mirka и Павлин Наумов.

Следващата спирка е Сарафово, където на 10 и 11 септември ще се организира петият шампионат през годината.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР