През изминалите два уикенда Волейболна академия Стойчев-Казийски (ВАСК) организира турнир

...
През изминалите два уикенда Волейболна академия Стойчев-Казийски (ВАСК) организира турнир
Коментари Харесай

Над 300 деца участваха в турнир, организиран от Стойчев-Казийски


През миналите два уикенда Волейболна академия " Стойчев-Казийски " (ВАСК) провежда шампионат по волейбол за подрастващи, финансиран по стратегия на Министерството на младежта и спрота. В него се включиха над 300 девойки и момчета на възраст сред 9 и 13 години. Освен уредниците от ВАСК присъединяване взеха още тимовете на ЦСКА, ЦПВК, Левски, Славия, Локомотив София, СУ, Ахил, Виктория Пловдив, Изгрев Ябланица и Миньор Перник.

Всяко дете получи за спомен неповторима тетрадка от домакините, а купите и медалите бяха връчвани персонално от легендата на женския ни волейбол Тони Зетова, което донесе в допълнение усмивки на лицата на дребните волейболисти.

„ Получи се същински фестивал на волейболната игра. Идеята ни беше да организираме надпревари за най-малките, тъй като те имат минимум публични мачове през годината. Кортовете бяха цялостни с въодушевени за спорт деца, а трибуните с подкрепящите ги родители и другари. Имаше доста усмивки и страсти на терена, извънредно предпочитание за победа във всички състезатели. Създадоха се доста нови другарства. Всичко това единствено може да ни радва и да ни окуражи да продължаваме с реализирането на сходни начинания в бъдеще. Благодарим на всички деца и техните треньори, взели присъединяване в шампионата и им пожелаваме сполучлив сезон “ споделиха от управлението на ВАСК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР