През изминалата седмица в парламента съществуваше логиката за сформиране на

...
През изминалата седмица в парламента съществуваше логиката за сформиране на
Коментари Харесай

Теория на конспирацията: Бивш министър на ПП със сметки за правителство, но без Петков и Василев

„ През миналата седмица в Народното събрание съществуваше логиката за съставяне на идно болшинство. От това зависи освен избирането на държавно управление, само че и бъдещето на България. 

Възможностите бяха – или болшинство към ГЕРБ и Движение за права и свободи, или болшинство към Политическа партия и някогашните съдружни сътрудници, или раздробяване на Народното събрание . Тези варианти бяха пробвани и видяхме най-естествения резултат – беше определен претендентът на ГЕРБ. Последствията от този резултат занапред ще се видят “.

Това сподели пред БНР Николай Денков народен представител от „ Продължаваме промяната “, някогашен министър на образованието.

И добави, че  колкото и неуместни да са били трите дни в Народното събрание, те са имали своята логичност :

Денков добави, че този парламент е различен поради неяснотата какво ще е болшинството, което ще взема решения .

„ Постепенно се заформя болшинство. Виждам подготвеност за образуване на държавно управление към ГЕРБ.  Знаково беше, че Българска социалистическа партия поддържа кандидатурата на ГЕРБ, че персонално ръководителят на Българска социалистическа партия предложи тази кандидатура, което демонстрира ангажимент на друго равнище . Те имат право   на избор, само че при всеки избор се носи отговорност… България има потребност от държавно управление, само че то би трябвало да има ясни политически носители “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР